dissabte, 28 de setembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge 29 de setembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge 29 de setembre de 2019 / Dia Mundial del Cor - Dia Mundial de la Retinosi Pigmentària  - Dia Internacional de les Persones Sordes
----------
«"No es tracta només de migrants". La presència dels migrants i dels refugiats, com en general de les persones vulnerables, representa avui dia una invitació a recuperar algunes dimensions essencials de la nostra existència cristiana i de la nostra humanitat, que corren el risc d'adormir-se amb un estil de vida ple de comoditats. Raó per la qual, "no es tracta només de migrants" vol dir que en mostrar interès per ells, ens interessem també per nosaltres, per tots; que cuidant d'ells, tots creixem; que escoltant-los, també donem veu a aquesta part de nosaltres que potser mantenim amagada perquè avui no està ben vista».

(Del Missatge del Papa Francesc per a la Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat - 2019) 
----------
Paraula del Senyor:
«Un pobre que es deia Llàtzer s'estava ajagut vora el seu portal amb tot el cos nafrat, esperant de satisfer la fam amb les engrunes que queien de la taula del ric» (Lluc 16,20-21).
-----------
Santoral:
-Sants Arcàngels Miquel, Gabriel i Rafael. 
-Sant Fratern, bisbe.
-Santa Gudèlia, màrtir.
----------
Calendari litúrgic:
Setmana XXVI de Durant l’Any.
---
Litúrgia de les Hores:
Setmana II del Salteri.
----------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada