dissabte, 14 de setembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge 15 de setembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge 15 de setembre de 2019 / Dia Internacional de la Democràcia - Dia Europeu de la Salut Prostàtica
----------
(Del Papa Francesc adreçant-se a les persones que estan empresonades - Audiència a la Policia Penitenciària, al Personal de l'Administració Penitenciària i de la Justícia de Menors - Plaça de Sant Pere del Vaticà - Dissabte, 14 de setembre del 2019):

«Mai us deixeu tancar a la cel·la fosca d'un cor desesperat, no cediu a la resignació. Déu és més gran que qualsevol problema i us espera per estimar-vos. Poseu-vos davant el Crucificat, davant la mirada de Jesús: davant seu, amb senzillesa, amb sinceritat. M'imagino mirant-vos i veient en els vostres ulls desil·lusions i frustració mentre al cor segueix bategant l'esperança, sovint lligada a la memòria dels vostres éssers estimats. Coratge, no sufoqueu mai la flama de l'esperança. Sempre mirant a l'horitzó del futur: sempre hi ha un futur d'esperança, sempre».
----------
Paraula del Senyor:

«Fill, tu sempre ets amb mi, i tot el que és meu és teu. Però calia celebrar-ho i alegrar-se, perquè aquest germà teu era mort i ha tornat a la vida, estava perdut i l'hem retrobat» (Lluc 15, 31-32).
-----------
Santoral:
-Mare de Déu dels Dolors.
-Sant Nicomedes, prevere i màrtir.
-Santa Caterina de Gènova, viuda.
----------
Calendari litúrgic:
Setmana XXIV de Durant l’Any.
---
Litúrgia de les Hores:
Setmana IV del Salteri.
----------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada