dissabte, 6 d’octubre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui diumenge 7 d'octubre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui diumenge 7 d’octubre de 2018 – Dia Mundial dels Ocells - Dia Mundial de l'Arquitectura
--------------------------
«Vosaltres demaneu a l'Església que conegui millor el món dels joves per poder interpretar millor les seves necessitats i promoure iniciatives eficaces a favor seu.

Estic segur que a través de vosaltres l'Església es troba amb el món d'avui. No només sou el futur de l'Església, sinó també el seu present. I no volem posposar la vostra participació en el futur, demanant-vos que espereu torn. L'Església en sortida necessita un dinamisme missioner que sobretot els joves podeu aportar.

Necessita persones que, animades per la fe, sàpiguen comprometre la seva vida a l'evangelització en un món marcat per les transformacions socials, culturals, tecnològiques, en un món que s'ha tornat més petit a causa de la globalització, i més interconnectat pel desenvolupament de la comunicació».
-------
(de les paraules del Papa Francesc als Joves i els Pares sinodals durant la trobada que van mantenir ahir dissabte a la tarda a l'Aula Pau VI del Vaticà).
--------------------------
Santoral d’avui:

-Mare de Déu del Roser.
-Sant Marc, papa (romà, 336).
-Sant Sergi, màrtir. 
-Santa Julita, verge i màrtir.
-Sant Bacus, màrtir.
-Santa Justina, verge i màrtir.
-Sant Apuleu, màrtir.
-Sant Marcel, màrtir.
-Sant August, abat.
-Santa Osita, verge i màrtir.
---------------------------
Calendari litúrgic:
Setmana XXVII de durant l’any. 
Litúrgia de les Hores:
3a setmana del salteri.
---------------------------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada