dimarts, 2 d’octubre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimecres 3 d'octubre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimecres 3 d’octubre de 2018
----------
(de l'homilia del Papa Francesc a la Missa celebrada ahir dimarts 2 d'octubre, Festa dels Sants Àngels Custodis, a la Casa de Santa Marta del Vaticà):
-------
«Els Àngels Custodis són precisament l'ajuda especial que el Senyor promet al seu poble, i a nosaltres que caminem pel camí de la vida.

La vida és precisament un camí en el qual hem de ser ajudats per companys, protectors, brúixoles humanes que ens custodien dels perills i de les insídies que podem trobar; de les que n'esmento tres: 

El perill de no caminar, el perill d'equivocar-se de camí, i el risc de deixar el camí per quedar-se en algun lloc de pas.

El nostre Àngel no només està amb nosaltres, sinó que veu a Déu Pare. Està en relació amb Ell. És el pont quotidià, des de l'hora en què ens aixequem fins a l'hora en què anem al llit. Ens acompanya, i està en una relació entre nosaltres i Déu Pare. L'Àngel és la porta quotidiana a la transcendència, a la trobada amb el Pare: és a dir, l'Àngel m'ajuda a caminar perquè mira al Pare i coneix el camí. No oblidem a aquests companys de camí».
----------
Santoral d’avui:

-Sant Francesc de Borja (Gandia, 1510 – Roma, 1572), prevere jesuïta.
-Sant Gerard o Grau, abat. 
-Santa Maria-Josepa Rosselló, fundadora.
-Sant Càndid, màrtir.
-Sant Dionís, màrtir.
-Sant Esiqui, confessor.
-Sant Evald, màrtir.
----------
Tingueu un feliç dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada