diumenge, 14 d’octubre de 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dilluns 15 d'octubre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dilluns 15 d’octubre de 2018 - Dia Mundial de la Dona Rural
---------------------------
«Jesús és radical. Ell ho dóna tot i ho demana tot: dóna un amor total i demana un cor indivís. També avui se'ns dóna com a pa viu. ¿Podem donar-li a canvi les engrunes? A ell, que es va fer servent nostre fins al punt d'anar a la creu per nosaltres, no podem respondre-sol amb l'observança d'algun precepte. A ell, que ens ofereix la vida eterna, no podem donar-li una mica de temps sobrant. Jesús no es conforma amb un percentatge d'amor: no podem estimar-lo al vint, al cinquanta o al seixanta per cent. O tot o res.

Preguntem-nos com va la nostra història d'amor amb Déu. Ens conformem a complir alguns preceptes o seguim Jesús com enamorats, realment disposats a deixar alguna cosa per a ell? Jesús ens ho pregunta a cadascun personalment».
-------
(de l'homilia del Papa Francesc a la Santa Missa i Canonització dels Beats: PAU VI, ÓSCAR ROMERO, FRANCISCO SPINELLI, VICENTE ROMÀ, MARÍA CATALINA Kasper, Nazaria Ignacia DE SANTA TERESA DE JESÚS, Nunzio SULPRIZIO, celebrada ahir diumenge 14 d'octubre de 2018 a la plaça de Sant Pere del Vaticà).
---------------------------
Santoral d'avui:

-Santa Teresa de Jesús (Àvila, 1515 - Alba de Tormes, 1582), verge carmelitana i doctora de l’Església, reformadora.

-Sant Bru, bisbe i màrtir.
-Santa Tecla, abadessa.
-Sant Antíoc, bisbe.
-Santa Aurèlia, verge.
-Sant Sever, bisbe.
-Sant Fortunat, màrtir.
-Sant Agileu, màrtir.
---------------------------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada