dilluns, 7 de setembre del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 8 de setembre de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 8 de setembre de 2020 / NAIXEMENT DE LA BENAURADA VERGE MARIA / Dia Internacional de l'Alfabetització - Dia Internacional del Periodista - Dia Mundial de la Fibrosi Quística - Dia Mundial de la Fisioteràpia – Dia del Cooperant

----------

«Quan nosaltres veiem un error, un defecte, una equivocació, en tal germà o germana, habitualment la primera cosa que fem és anar a explicar-ho als altres, a xafardejar. Si us plau, germans i germanes, fem un esforç per a no xafardejar. El xafardeig és una pesta més lletja que la Covid! Fem un esforç: res de xafarderies».

 

(2.-Del Papa Francesc abans del rés de l’Àngelus - Diumenge 6 de setembre de 2020 a la Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Josep, fill de David, no tinguis por de prendre Maria, la teva esposa, a casa teva: el fruit que ella ha concebut ve de l'Esperit Sant. Tindrà un fill, i li posaràs el nom de Jesús, perquè ell salvarà dels pecats el seu poble». (Mateu 1,20-21).

 -----------

Santoral:

 

-El Naixement de la  Benaurada Verge Maria, festa amb nombroses advocacions: Àfrica, Canòlic, Caridad, Cisa, Cobre, Covadonga, Del Puig, Gleva, Gràcia, Guadalupe, Meritxell, Mont, Núria, Puigcerver, Queralt, Tura, Valldeflors, Victòria... (marededéus trobades) i d’altres.

 

-Sant Adrià, soldat màrtir.

-Sant Sergi I, papa.

-Santa Adela, religiosa.

----------

Tingueu un bon dimarts!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada