dissabte, 26 de setembre del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 27 de setembre de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 27 de setembre de 2020 / Dia Internacional de les Persones Sordes - Dia Mundial de la Retinosi Pigmentària - Dia Mundial del Turisme - Dia Europeu del Donant de Medul·la Òssia

----------

«El Setantè cinquè aniversari de l'ONU és una oportunitat per a reiterar el desig de la Santa Seu que aquesta Organització sigui un veritable signe i instrument d'unitat entre els Estats i de servei a la sencera família humana. Actualment, el nostre món es veu afectat per la pandèmia de la COVID-19, que ha portat a la pèrdua de moltes vides. Aquesta crisi està canviant la nostra forma de vida, qüestionant els nostres sistemes econòmics, sanitaris i socials, i exposant la nostra fragilitat com a criatures».

 

(1.- Del videomissatge del Papa Francesc en ocasió de la 75 Assemblea General de les Nacions Unides – Vaticà, 25 de setembre de 2020).

----------

Paraula del Senyor:

«Jesús els diu: Us asseguro que els publicans i les prostitutes us passen al davant en el camí cap al Regne de Déu». (Mateu 21,31). 

 ----------

Santoral:

-Sant Vicenç de Paül, prevere. 

-Sant Caius o Gai, bisbe.

-Sants Adolf i Joan, germans màrtirs.

----------

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana XXVI de Durant l’Any.  

----------

Litúrgia de les Hores:

Setmana II del Salteri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada