dilluns, 14 de setembre del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 15 de setembre de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 15 de setembre de 2020 / Dia Internacional de la Democràcia - Dia Europeu de la Salut Prostàtica

----------

«En aquestes setmanes estem sent testimonis de nombroses manifestacions populars a tot el món -en moltes parts- que expressen el creixent malestar de la societat civil davant situacions polítiques i socials particularment crítiques. Al mateix temps que exhorto als manifestants que presentin les seves demandes de manera pacífica, sense cedir a la temptació de l'agressió i la violència, faig una crida a tots aquells que tenen responsabilitats públiques i governamentals perquè escoltin la veu dels seus conciutadans i satisfacin les seves justes aspiracions, garantint el ple respecte dels drets humans i les llibertats civils».

 

(Del Papa Francesc després del rés de l’Àngelus - Diumenge 13 de setembre de 2020 a la Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Quan Jesús veié la seva mare i, al costat d'ella, el deixeble que ell estimava, digué a la mare: Dona, aquí tens el teu fill. Després digué al deixeble: Aquí tens la teva mare. I d'aleshores ençà el deixeble la va acollir a casa seva». (19,26-27). 

 -----------

Santoral:

-Mare de Déu dels Dolors.

-Sant Nicomedes, prevere i màrtir.

-Santa Caterina de Gènova, viuda.

----------

Tingueu un bon dimarts!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada