dijous, 21 de maig del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 22 de maig de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 22 de maig de 2020 / Dia Internacional de la Diversitat Biològica - Dia Internacional de la Síndrome 22q11
----------
«Tot impuls missioner, si està mogut per l'Esperit Sant, manifesta predilecció pels pobres i pels petits, com a signe i reflex de la preferència que el Senyor té per ells. Les persones directament implicades en les iniciatives i estructures missioneres de l'Església no haurien de justificar mai la seva falta d'atenció als pobres amb l'excusa —molt usada en certs ambients eclesiàstics— d'haver de concentrar les seves pròpies energies en les comeses prioritàries de la missió. La predilecció pels pobres no és una cosa opcional a l'Església».

(Del missatge del Papa Francesc a les Obres Missionals Pontifícies - Donat a Roma, a Sant Joan del Laterà, el 21 de maig de 2020, Solemnitat de l'Ascensió del Senyor).
----------
Paraula del Senyor:
«També ara vosaltres esteu tristos, però el vostre cor s'alegrarà quan us tornaré a veure. I la vostra alegria, ningú no us la prendrà». (Joan 16,22).
-----------
Santoral:
-Santa Joaquima de Vedruna, vídua i religiosa.  
-Santa Rita de Càssia, vídua i religiosa.  
-Santa Quitèria,  verge i màrtir. 
-Santa Júlia, verge i màrtir.
-Sant Atò, bisbe.
----------
Tingueu un bon divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada