diumenge, 29 de març del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 30 de març de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 30 de març de 2020 / Dia Mundial del Trastorn Bipolar - Dia Internacional de les Treballadores de la Llar
----------
«Igual que a les germanes de Llàtzer, encara avui Jesús ens repeteix: "Treu la pedra". Déu no ens ha creat per a la tomba, ens ha creat per a la vida. Per tant, estem cridats a eliminar les pedres de tot el que tingui gust de la mort: per exemple, la hipocresia amb què es viu la fe, és la mort; la crítica destructiva als altres és la mort; el delicte, la calúmnia, és la mort; la marginació dels pobres és la mort. El Senyor ens demana que traiem aquestes pedres del cor, i llavors la vida encara floreix al nostre voltant».

(Del Papa Francesc abans del rés de l’Àngelus transmès en viu des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà  – Diumenge, 29 de març de 2020).
-----
«Penso en tanta gent que plora: gent aïllada, gent en quarantena, els ancians sols, persones hospitalitzades i persones en teràpia, pares que veuen que com no reben la paga, no podran donar menjar als seus fills. Molta gent plora. Nosaltres també, des del nostre cor, els acompanyem. I no ens farà mal plorar una mica amb el plor del Senyor per tot el seu poble».

(Del Papa Francesc a la pregària introductòria a la Missa privada, transmesa en viu, celebrada a la capella de la Casa Santa Marta del Vaticà ahir diumenge 29 de març).
----------
Paraula del Senyor:
«Aquell de vosaltres que no tingui pecat, que tiri la primera pedra. Ells, en sentir això, s'anaren retirant l'un darrere l'altre, començant pels més vells». (Joan 8,7.9).
-----------
Santoral:
-Sant Joan Clímac, monjo del Sinaí, abat.
-Sant Quirí, tribú romà, màrtir. 
-Sant Règul, bisbe.
----------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada