dissabte, 14 de març del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 15 de març de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 15 de març de 2020 / Dia Mundial dels Drets del Consumidor
----------
«Seguim pregant pels malalts d'aquesta pandèmia. Avui voldria demanar una oració especial per les famílies; famílies que d'un dia a un altre es troben els nens a casa perquè les escoles estan tancades per seguretat i han de gestionar una situació difícil i gestionar-la bé, amb pau i també amb alegria. De manera especial penso en les famílies amb algunes persones amb discapacitat. Els centres d'atenció diürna per a persones amb discapacitat estan tancats i la persona roman en la família. Resem per les famílies perquè no perdin la pau en aquest moment i puguin portar endavant a tota la família amb fortalesa i alegria».

(Del Papa Francesc en la pregària introductòria a la sisena Missa transmesa en viu des de la Capella de la Casa Santa Marta del Vaticà del dissabte 14 de març de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«Jesús li respongué: El qui begui de l'aigua que jo li donaré, mai més no tindrà set: l'aigua que jo li donaré es convertirà dintre d'ell en una font d'on brollarà vida eterna».  (Joan 4,13-14).
-----------
Santoral:
-Santa Madrona, verge i màrtir. 
-Sant Ramon (Raimundo) de Fitero, abat.
-Sant Climent Maria Hofbauer, prevere. 
----------
Calendari litúrgic setmanal:
Setmana III de Quaresma. 
---
Litúrgia de les Hores:
Setmana III del Salteri.
----------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada