divendres, 13 de març del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 14 de març de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 14 de març de 2020 / Dia Europeu per a la Prevenció del Risc Cardiovascular
----------
«En aquests dies ens unim als malalts, a les famílies, que pateixen aquesta pandèmia. I també m'agradaria pregar avui pels pastors que han d'acompanyar el poble de Déu en aquesta crisi: que el Senyor els doni la força i també la capacitat de triar els millors mitjans per ajudar. Que el poble de Déu se senti acompanyat pels pastors i el consol de la Paraula de Déu, els sagraments i la pregària».

(Del Papa Francesc en la pregària introductòria a la Missa de la Casa de Santa Marta del Vaticà – Divendres, 13 de març de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
(Paràbola del fill pròdig): «Aniré a trobar el meu pare i li diré: Pare, he pecat contra el cel i contra tu. Ja no mereixo que em diguin fill teu; tracta'm com un dels teus jornalers. I se n'anà a trobar el seu pare. Encara era lluny, que el seu pare el veié i es commogué, corregué a tirar-se-li al coll i el besà». (Lluc 15,18-20).
-----------
Santoral:
-Santa Matilde, emperadriu. 
-Sant Arnal, abat i màrtir. 
-Santa Florentina, verge.
----------
Tingueu un bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada