dimecres, 5 de febrer del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 6 de febrer de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 6 de febrer de 2020 / Dia Mundial de Tolerància Zero a la Mutilació Genital Femenina
----------
«En aquesta catequesi comencem amb la primera de les Benaurances: “Feliços els pobres en l'esperit: d'ells és el Regne del Cel”. Sant Mateu no es conforma a dir pobre, donant a terme un sentit purament econòmic o material, si no diu ‘pobre en l'esperit’, és a dir, pobre en el més íntim i profund, allà on tots hem de reconèixer-nos incomplets i vulnerables, per molt que ens esforcem. Ser pobre ens allibera de l'orgull, d'exigir ser autosuficients i ens dóna dret a demanar ajuda, a demanar perdó; és tan difícil demanar perdó! Ens obre el camí del Regne del Cel».

(2.-Del Papa Francesc a la 2a. catequesi sobre les Benaurances a l’Audiència General d’ahir dimecres 5 de febrer de 2020 – Aula Pau VI del Vaticà).  
----------
Paraula del Senyor:
«Quan entreu en una casa, quedeu-vos-hi fins que deixeu aquell lloc. Si una població no us acull ni us escolta, sortiu-ne i espolseu-vos la pols dels peus com a acusació contra ells» (Marc 6,10-11). 
-----------
Santoral:
-Sant Pau Miki, prevere jesuïta japonès, i companys (franciscans, jesuïtes i laics), màrtirs a Nagasaki (Japó, 1597).
-Sants Pere Baptista, Martí de l'Ascensió, i Francesc de Sant Miquel, màrtirs.
-Santa Dorotea, verge i màrtir. 
-Sant Amand, bisbe.
----------
Tingueu un bon dijous!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada