dilluns, 17 de febrer del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 18 de febrer de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 18 de febrer de 2020 / Dia Internacional de la Síndrome d'Asperger
----------
«Tots tenim necessitat de consol, perquè ningú és immune al patiment, al dolor i la incomprensió. Quant dolor pot causar una paraula rancorosa, fruit de l'enveja, de la gelosia i de la ràbia. Quant patiment provoca l'experiència de la traïció, de la violència i de l'abandonament; quanta amargor davant la mort dels éssers estimats. No obstant això, Déu mai no roman distant quan es viuen aquests drames. Una paraula que dóna ànims, una abraçada que et fa sentir comprès, una carícia que fa percebre l'amor, una pregària que permet ser més fort ..., són totes expressions de la proximitat de Déu a través del consol ofert pels germans».

(Del Papa Francesc a la Carta Apostòlica “Misericordia et Misera” – “La Miserable i la Misericòrdia” punt núm. 13 – Vaticà, 20 de novembre de 2016). 
----------
Paraula del Senyor:
«Jesús els va fer aquesta advertència: Estigueu alerta, aneu amb compte amb el llevat dels fariseus i el llevat d'Herodes» (Marc 8,15).
-----------
Santoral:
-Beat Joan de Fièsole (fra Angèlic), prevere. 
-Beat Francesc de Regis Clé, prevere i màrtir.
-Santa Bernardeta Soubirous, verge, vident de Lourdes. 
-Sant Simeó, bisbe. 
-Sant Eladi, bisbe. 
----------
Tingueu un bon dimarts!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada