dimecres, 12 de febrer del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 13 de febrer de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 13 de febrer de 2020 / Dia Mundial de la Ràdio - Dia Mundial del Solter
----------
«Hem emprès el viatge a les Benaurances i avui ens detindrem en la segona: "Feliços els qui ploren, perquè seran consolats". Aquest plor té dos aspectes. El primer és l'aflicció causada per la mort o el patiment d'algú a qui estimem. Es refereix al dol, que sempre és amarg, dolorós, i que paradoxalment pot ajudar-nos a prendre consciència de la vida, del valor sagrat i insubstituïble de tota persona i de la brevetat del temps. El segon és un plor pel dolor dels nostres pecats, provocat per haver ofès Déu i al proïsme, pel mal que hem ocasionat, pel mal que jo vaig fer, pel bé que no vaig fer i per la deslleialtat a la relació amb Déu i amb els altres».

(Del Papa Francesc a la 3a. catequesi sobre les Benaurances - Audiència General d’ahir dimecres 12 de febrer de 2020 – Aula Pau VI del Vaticà).  
----------
Paraula del Senyor:
«Jesús (...) arribà al territori de Tir. Una dona que tenia una filla posseïda d'un esperit maligne, vingué a prosternar-se als seus peus. La dona, que era pagana, sirofenícia d'origen, pregava a Jesús que tragués de la seva filla el dimoni» (Marc 7,24-26).
-----------
Santoral:
-Beat Jordà de Saxònia, prevere.
-Beata Cristina d'Spoleto, verge.
-Sant Benigne, prevere i màrtir.
-Sant Gregori II, papa. 
-Santa Maura, màrtir.
-Sant Gimer, bisbe.
----------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada