dilluns, 3 de febrer del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 4 de febrer de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 4 de febrer de 2020 / Dia Internacional Contra el Càncer
----------
«Les paraules que pronuncia Jesús: "Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar" indiquen el camí misteriós de la gràcia que es revela als senzills i que ofereix alleugeriment als qui estan cansats i fatigats. Aquestes paraules expressen la solidaritat del Fill de l'home, Jesucrist, davant d'una humanitat afligida i que pateix. Quantes persones pateixen en el cos i en l'esperit! Jesús diu a tots que acudeixin a Ell, "veniu a mi", i els promet alleujament i consol».

(1.-Del Missatge del Papa Francesc per la celebració l’11 de febrer de 2020 de la XXVIII Jornada Mundial del Malalt – Vaticà, 3 de gener de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«La teva filla s'ha mort. Què en trauràs, d'amoïnar el Mestre? Però Jesús, en sentir aquestes paraules, digué al cap de la sinagoga: No tinguis por; tingues només fe» (Marc 5,35-36).
-----------
Santoral:
-Sant Andreu Corsini, bisbe. 
-Sant Gilbert, monjo. 
-Santa Joana de Valois, princesa i monja. 
-Sant Josep de Leonessa, prevere. 
-Santa Caterina de Ricci, verge. 
-Sant Joan de Brito, prevere, i beats Rodolf Acquaviva, prevere i companys, Francesc Pacheco, Carles Spínola, preveres i companys, Jaume Berthieu, prevere, i Lleó-Ignasi Magin, prevere i companys, jesuïtes, màrtirs.
----------
Tingueu un bon dimarts!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada