dijous, 11 de maig del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 12 de maig de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 12 de maig de 2023 / Dia Internacional de la Infermera - Dia Internacional de la Sanitat Vegetal - Dia Mundial de la Fibromiàlgia i de la Síndrome de la Fatiga Crònica -  Dia Europeu de les PIMES -  Dia Internacional de les Dones Matemàtiques

----------

«No hem d'oblidar que l'origen de tota la nostra activitat caritativa i social és Crist; i que “ell, que havia estimat als seus que quedaven en el món, els va estimar fins a la fi". Escrivint a la comunitat dels cristians de Corint, sant Pau afirma que la caritat és el "camí més perfecte" per a conèixer a Déu i comprendre què és l'essencial de la vida cristiana. En el cèlebre Himne a la Caritat, l'Apòstol assenyala com la falta de caritat buida de contingut qualsevol acció; roman la forma exterior, però no la realitat. També les accions més extraordinàries, la generositat més heroica, fins i tot el gest de distribuir tots els béns per a donar-los als famolencs, sense la caritat no serveix de res».

 

(Del discurs del Papa Francesc als membres del Consell de Representació de Caritas Internationalis - Sala Clementina del Vaticà - dijous 11 de maig de 2023).

----------

Paraula del Senyor:

«Això us mano: que us estimeu els uns als altres». (Joan 15,17).          

----------

Santoral:

-Sant Pancraç, màrtir. 

-Sants Nereu i Aquileu, soldats màrtirs. 

-Sant Domènec de la Calzada, ermità. 

-Beat Álvaro del Portillo, bisbe, prelat de l’Opus Dei.

-Beat Francesc de Siena, prevere.

----------

Tingueu un bon divendres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada