dimecres, 25 de gener del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 26 de gener de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 26 de gener de 2023 / Dia Mundial de l'Educació Ambiental - Dia Internacional de les Duanes - Dia Mundial del Pescador - Dia Mundial de la Malaltia de Kawasaki

----------

«Que l'apòstol Pau ens ajudi a canviar, a convertir-nos; que ens doni una mica de la seva valentia indòmita. Perquè, en el nostre camí, és fàcil treballar pel mateix grup més que pel Regne de Déu, impacientar-se, perdre l'esperança que arribi aquell dia en què "tots els cristians es congreguin en una única celebració de l'Eucaristia, amb vista a la unitat de l'una i única Església, a la unitat que Crist va donar a la seva Església des d'un principi"».

 

(De la homilia del Papa Francesc en la celebració de les Segones Vespres de la LVI Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians – Basílica de Sant Pau Extramurs – Dimecres 25 de gener de 2023).

----------

Paraula del Senyor:

«El Senyor en designà uns altres setanta-dos i els envià de dos en dos perquè anessin davant seu a cada poble i a cada lloc per on ell mateix havia de passar». (Lluc 10,1).  

 -----------

Santoral:

-Sant Timoteu, i Sant Titus (o Tet), bisbes. 

-Santa Paula (o Pola), vídua.

-Sants Robert, Alberic i Esteve, abats.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada