diumenge, 22 de gener del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 23 de gener de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 23 de gener de 2023 / Octavari de Pregària per la Unitat dels Cristians (del 18 al 25 de gener) / Dia Mundial de la Llibertat - Dia Internacional del Community Manager

----------

«Aquest tercer diumenge del Temps Ordinari està dedicat de manera especial a la Paraula de Déu. Redescobrim amb sorpresa el fet que Déu ens parla, especialment a través de les Sagrades Escriptures. Llegim-les, estudiem-les, meditem-les, resem-les. Llegim cada dia un passatge de la Bíblia, especialment de l'Evangeli: aquí Jesús ens parla, ens il·lumina, ens guia. I us recordo el que he dit en altres ocasions: tingueu un petit Evangeli, un Evangeli de butxaca, per a portar-lo en la bossa, sempre amb nosaltres; i quan hi hagi un moment durant el dia llegiu alguna cosa de l'Evangeli. És Jesús que ens acompanya. Un petit Evangeli de butxaca, sempre amb nosaltres».

 

(Del Papa Francesc, després de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 22 de gener de 2023 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«El qui blasfema contra l'Esperit Sant no tindrà mai perdó: és culpable del seu pecat per sempre més». (Marc 3,29). 

 -----------

Santoral:

-Sant Ildefons, bisbe. 

-Sant Francesc Gil de Frederic, prevere i màrtir. 

-Sant Agatàngel, màrtir.

-Sant Climent, bisbe i màrtir.

-Santa Emerenciana, verge i màrtir.

----------

Tingueu un bon dilluns!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada