divendres, 14 d’octubre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 15 d’octubre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 15 d’octubre de 2022 / Dia Internacional de les Dones del Món Rural - Dia Mundial del Rentat de Mans - Dia Mundial del Bastó Blanc - Dia Mundial de l'Ambliopia - Dia Mundial de la Conscienciació sobre la Mort Gestacional, Perinatal i Neonatal

----------

«El tema de la Jornada d'enguany és: "No deixar a ningú enrere. Millor producció, millor nutrició, millor medi ambient i una vida millor per a tots". Certament, no serà possible fer front a les nombroses crisis que afecten la humanitat si no treballem i caminem junts, sense deixar que ningú quedi enrere. Per a això és necessari, abans de res, que vegem als altres com els nostres germans i germanes, com a membres que integren la nostra mateixa família humana, i els sofriments i les necessitats de la qual ens afecten a tots, perquè si un membre sofreix, tots els altres sofreixen amb ell».

 

(Del missatge del Papa Francesc per la Jornada Mundial de l'Alimentació 2022, a celebrar el pròxim 16 d'octubre).

----------

Paraula del Senyor:

«T'enalteixo, Pare, Senyor del cel i de la terra, perquè has revelat als senzills tot això que has amagat als savis i entesos». (Mateu 11,25).  

----------                     

Santoral:

-Santa Teresa de Jesús, verge carmelitana i doctora de l’Església. 

-Sant Bru, bisbe i màrtir.

-Santa Tecla, abadessa.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada