dimarts, 11 d’octubre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 12 d’octubre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 12 d’octubre de 2022 / MARE DE DÉU DEL PILAR / Dia Mundial de la Artritis Reumatoide - Dia Internacional per a la Reducció de Desastres Naturals

----------

«"M'estimes?". És la primera frase que Jesús dirigeix a Pere en l'Evangeli que hem escoltat. L'última, en canvi, és: "Pastura les meves ovelles". En l'aniversari de l'obertura del Concili Vaticà II sentim que el Senyor ens dirigeix aquestes paraules també a nosaltres, a nosaltres com a Església: M'estimes? Pastura les meves ovelles».

 

(De l’homilia del Papa Francesc en la Missa del 60 Aniversari de l’Obertura del Concili Ecumènic Vaticà II, i en la memòria de Sant Joan XXIII, Papa – Basílica de Sant Pere del Vaticà – Dimarts, 11 d’octubre de 2022).

----------

Paraula del Senyor:

«Mentre Jesús parlava, una dona alçà la veu entre la gent i li digué: Sortoses les entranyes que et van dur i els pits que vas mamar! Però ell va respondre: Més aviat sortosos els qui escolten la paraula de Déu i la guarden!». (Lluc 11,27-28).

 ----------        

Santoral:

-Mare de Déu del Pilar.

-Sant Rarimi, arquebisbe i màrtir.

-Sant Serafí de Monte Granario, religiós caputxí.

-Santa Domnina, verge.

----------

Tingueu un bon dimecres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada