dilluns, 10 d’octubre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 11 d’octubre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 11 d’octubre de 2022 / Dia Internacional de la Nena - Dia Internacional contra el Fracking - Dia Mundial de la Carretera - Dia de Solidaritat amb els Presos Polítics de Sud-Àfrica - Dia Internacional d'Ada Lovelace

----------

«Saber donar les gràcies és essencial. Cada dia, donar gràcies al Senyor, aprendre a donar-nos les gràcies entre nosaltres: en la família, per aquestes petites coses que rebem a vegades sense ni tan sols preguntar-nos d'on venen; en els llocs que freqüentem cada dia, pels molts serveis que gaudim i per les persones que ens donen suport; en les nostres comunitats cristianes, per l'amor de Déu que experimentem a través de la proximitat dels germans i germanes que moltes vegades en silenci resen, ofereixen, sofreixen, caminen amb nosaltres. Si us plau, no oblidem mai aquesta paraula clau: Gràcies! No ens oblidem d'escoltar i dir "gràcies"».

 

(De la homilia del Papa Francesc en la missa de canonització dels beats Joan Bautista Scalabrini i Artémides Zatti, celebrada el diumenge 9 d’octubre de 2022 a la Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Doneu com a almoina allò que hi ha a les copes i als plats, i llavors sí que tot us quedarà purificat». (Lluc 11,41). 

 ----------        

Santoral:

-Sant Joan XXIII, papa. 

-Santa Soledat Torres Acosta, verge. 

-Sant Germà, bisbe i màrtir.

----------

Tingueu un bon dimarts!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada