dilluns, 6 de juny del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 7 de juny de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 7 de juny de 2022 / Dia Mundial dels Drets del Naixement - Dia Mundial de la Innocuïtat dels Aliments - Dia Mundial del Falciot - Dia Mundial de Conscienciació de la Síndrome de Tourette

----------

«I mentre la fúria de la destrucció i la mort es deslliga i el conflicte s'empitjora, alimentant una escalada cada vegada més perillosa per a tots, renovo la meva crida als líders de les nacions: Si us plau, no portin a la humanitat a la ruïna! Que se senti el crit desesperat de la gent que sofreix, que es respecti la vida humana i es detingui la macabra destrucció de ciutats i pobles en l'est d'Ucraïna. Si us plau, continuem resant i lluitant per la pau, sense cansar-nos».

 

(Del Papa Francesc, després de la pregària del Regina Caeli – Diumenge, 5 de juny de 2022 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Que brilli igualment la vostra llum davant la gent; així veuran les vostres bones obres i glorificaran el vostre Pare del cel». (Mateu 5,16). 

----------         

Santoral:

-Beata Anna de Sant Bartomeu, verge. 

-Sant Robert, abat. 

-Sants Pere, prevere, i Vistremon, monjo, màrtirs.

----------

Tingueu un bon dimarts!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada