dijous, 23 de juny del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 24 de juny de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 24 de juny de 2022 / SAGRAT COR DE JESÚS – NAIXEMENT DE SANT JOAN BAPTISTA / Dia Internacional Contra la Contaminació Electromagnètica - Dia Internacional del Maquillador

----------

«Avui la litúrgia ens convida a celebrar la festa de la Nativitat de Sant Joan Baptista. Els seus ancians pares Isabel i Zacaries havien somiat i preparat aquell dia, però ja no l'esperaven: se sentien exclosos, humiliats, decebuts. Davant l'anunci del naixement d'un fill, Zacaries es va quedar incrèdul, perquè les lleis naturals no el consentien, eren vells: eren ancians; com a conseqüència el Senyor el va deixar mut durant tot el temps de la gestació. És un senyal. Però Déu no depèn de les nostres lògiques i de les nostres limitades capacitats humanes. És necessari aprendre a fiar-se i a callar enfront del misteri de Déu i a contemplar en humilitat i silenci la seva obra, que es revela en la història i que tantes vegades supera la nostra imaginació».

 

(Del Papa Francesc a la pregària de l’Àngelus del 24 de juny de 2018 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Jo us dic que en el cel hi haurà més alegria per un sol pecador que es converteix que no pas per noranta-nou justos que no necessiten convertir-se». (Lluc 15,7). 

----------         

Santoral:

-Sant Joan Baptista, fill de Zacaries i Elisabet, parent i precursor del Senyor.

-Sant Orenci, i sis germans soldats, màrtirs.

-Sant Simplici, bisbe.

-Sant Teodulf, bisbe.

----------

Tingueu un bon divendres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada