diumenge, 5 de juny del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 6 de juny de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 6 de juny de 2022 / BENAURADA VERGE MARIA, MARE DE L’ESGLÉSIA / Dia Mundial dels Pacients  Trasplantats - Dia Mundial de la Hidradenitis Supurativa

----------

«En Pentecosta es va fer realitat el somni de Déu sobre la humanitat. Cinquanta dies després de la Pasqua, pobles que parlaven llengües diferents es van trobar i es van entendre. Però ara, cent dies després del començament de l'agressió armada contra Ucraïna, el malson de la guerra, que és la negació del somni de Déu, ha descendit de nou sobre la humanitat: pobles que s'enfronten, pobles que es maten, persones que, en lloc d'acostar-se, són expulsades de les seves llars».

 

(Del Papa Francesc, després de la pregària del Regina Caeli – Diumenge, 5 de juny de 2022 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Quan Jesús veié la seva mare i, al costat d'ella, el deixeble que ell estimava, digué a la mare: Dona, aquí tens el teu fill. Després digué al deixeble: Aquí tens la teva mare». (Joan 19,26-27). 

----------         

Santoral:

-Beat Josep M. Peris Polo, prevere i màrtir. 

-Sant Norbert, bisbe.  

-Sants Artemi, l'esposa Càndida i la filla Paulina, màrtirs.

-Sant Marcel·lí Champagnat, prevere. 

-Sant Bertran d'Aquilea, bisbe.

----------

Tingueu un bon dilluns!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada