divendres, 8 d’octubre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 9 d’octubre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 9 d’octubre de 2021 / Dia Mundial dels Ocells Migradors - Dia Mundial de les Cures Pal·liatives - Dia Mundial del Correu - Dia Europeu de l'Art Rupestre - Dia Mundial de l'Astronomia - Dia Europeu de la Donació i el Trasplantament d'Òrgans

----------

«L'ensenyament de Sant Pau sobre la llibertat és sobretot positiva. L'apòstol proposa l'ensenyament de Jesús, que trobem també en l'Evangeli de Joan: "Si us manteniu en la meva Paraula, sereu veritablement els meus deixebles, i coneixereu la veritat i la veritat us farà lliures". La crida, per tant, és sobretot a romandre en Jesús, font de la veritat que ens fa lliures. La llibertat cristiana es funda sobre dos pilars fonamentals: primer, la gràcia del Senyor Jesús; segon, la veritat que Crist ens revela i que és Ell mateix».

 

(Del Papa Francesc a l’Audiència General del dimecres 6 d’octubre de 2021 – Aula Pau VI del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Mentre Jesús parlava, una dona alçà la veu entre la gent i li digué: Sortoses les entranyes que et van dur i els pits que vas mamar! Però ell va respondre: Més aviat sortosos els qui escolten la paraula de Déu i la guarden!». (Lluc 11,27-28). 

----------

Santoral:

-Sant Dionís, bisbe, i companys clergues, màrtirs. 

-Sant Joan Leonardi, prevere.  

-Sant Abraham (s. XIX aC), patriarca, pare en la fe.

-Santa Sara, esposa del patriarca Abraham.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada