dimecres, 6 d’octubre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 7 d’octubre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 7 d’octubre de 2021 / Jornada Mundial pel Treball Decent - Dia Internacional de l’Anar a Peu a l’Escola - Dia Mundial del Cotó - Dia Internacional de la Neuràlgia Trigeminal- Dia Europeu de la Depressió

----------

«Reprenem avui la nostra reflexió sobre la Carta als Gàlates. En ella, sant Pau ha escrit paraules immortals sobre la llibertat cristiana. Què és la llibertat cristiana? Avui ens aturem sobre aquest tema: la llibertat cristiana. La llibertat és un tresor que s'aprecia realment només quan es perd. Per a molts de nosaltres, acostumats a viure en la llibertat, sovint apareix més com un dret adquirit que com un do i una herència per a custodiar. Quants malentesos entorn del tema de la llibertat, i quantes visions diferents s'han enfrontat al llarg dels segles!».

 

(Del Papa Francesc a l’Audiència General d’ahir dimecres 6 d’octubre de 2021 – Aula Pau VI del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«I jo us dic: Demaneu, i Déu us donarà; cerqueu, i trobareu; truqueu, i Déu us obrirà, perquè el qui demana, rep; el qui cerca, troba; i a qui truca, li obren». (Lluc 11,9-10).  

----------

Santoral:

-Mare de Déu del Roser.

-Sant Marc, papa. 

-Sant Sergi, màrtir. 

-Santa Julita, verge i màrtir.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada