divendres, 4 de desembre de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 5 de desembre de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 5 de desembre de 2020 / Dia Internacional dels Voluntaris per al Desenvolupament Econòmic i Social - Dia Mundial del Sòl

----------

«Crist és la gran benedicció de Déu per a nosaltres; amb Ell, amb la seva Paraula eterna ens va beneir quan encara érem pecadors. Déu, en el seu designi d'amor i amb infinita paciència, espera fins a l'últim instant al fet que cada pecador obri el seu cor a Ell. És una experiència intensa poder llegir aquesta benedicció en una presó o en un centre de desintoxicació. Les persones acollides en aquests llocs perceben que Déu les continua beneint i no les abandona encara que els seus mateixos parents i amics les considerin irrecuperables. La gràcia de Déu obra en ells i és capaç de transformar-les».

 

(2.- Del Papa Francesc a l’Audiència General del dimecres 2 de desembre de 2020, transmesa per televisió des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Jesús recorria totes les viles i pobles, ensenyant a les sinagogues, anunciant la bona nova del Regne i guarint malalties i xacres de tota mena». (Mateu 9,35). 

-----------

Santoral:

-Sant Dalmau o Dalmai (Dalmacio), bisbe

-Sant Sabas, abat. 

-Sant Guerau de Braga, bisbe.

-Santa Crispina, verge.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada