dissabte, 12 de desembre del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 13 de desembre de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 13 de desembre de 2020

----------

«L'arbre i el pessebre contribueixen a crear una atmosfera nadalenca favorable per a viure amb fe el misteri del naixement del Redemptor. En el pessebre, tot parla de la pobresa "bona", la pobresa evangèlica, que ens fa benaurats: quan contemplem a la Sagrada Família i als diversos personatges, ens atreu la seva humilitat. Maria escolta, observa i guarda tot en el seu cor. Josep busca un lloc per a ella i el nen que està a punt de néixer. Els pastors són protagonistes en el pessebre, com en l'Evangeli. Viuen a l'aire lliure. Estan en vetlla. L'anunci dels àngels és per a ells, i van immediatament a buscar al Salvador que ha nascut».

 

(Del Papa Francesc a les Delegacions de donants del Betlem i de l’Arbre de Nadal per la plaça de Sant Pere – Sala Clementina del Vaticà – Divendres 11 de desembre de 2020).

----------

Paraula del Senyor:

«Déu envià un home que es deia Joan. Vingué com a testimoni a donar testimoni de la llum, perquè per ell tothom cregués. Ell no era la llum, venia solament a donar-ne testimoni». (Joan 1,6-8). 

 ----------        

Santoral:

-Santa Llúcia, verge i màrtir.  

-Santa Otília, verge. 

-Sant Aubert, bisbe.

----------

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana III d’Advent.

----------

Litúrgia de les Hores:

De la fèria, o de la memòria. Setmana III del Saltiri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada