dissabte, 8 d’agost del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 9 d’agost de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 9 d’agost de 2020 / Dia Internacional de les Poblacions Indígenes - Dia Internacional de la Solidaritat amb la Lluita de la Dona a Sud-Àfrica i Namíbia

----------

«El Senyor els hi ha donat la vida, les ha generat la fe i les ha cridat a Ell en la vida consagrada atraient-les al seu cor. Aquesta pertinença es manifesta d'una manera particular en l'oració. Tota la nostra vida està cridada, amb la gràcia de l'Esperit, a convertir-se en oració. Per això hem de permetre que el Senyor romangui sempre unit a nosaltres. I així ens transforma, dia rere dia, fent el nostre cor cada vegada més similar al seu».

 

(Del missatge del Papa Francesc a les Franciscanes Mínimes del Sagrat Cor en l'inici de l'any jubilar en la memòria litúrgica de la beata Maria Margarida Caiani, religiosa morta el 8 d'agost de 1921, després d'haver donat naixement a la Congregació de les Germanes Franciscanes del Sagrat Cor dedicada a la formació de la joventut i a cura dels malalts).

----------

Paraula del Senyor:

«A la matinada, Jesús va anar cap a ells caminant sobre l'aigua. Quan els deixebles el veieren caminant sobre l'aigua, es van esglaiar i es digueren: És un fantasma! I es posaren a cridar de por». (Mateu 14,25-26).

----------

Santoral:

-Santa Teresa-Beneta de la Creu (Edith Stein), verge i màrtir, copatrona d’Europa.

-Sant Domicià, bisbe.

-Sant Romà, màrtir. 

-Sant Esteve, bisbe i màrtir.

-Santa Càndida Maria Cipitria Barriola, religiosa.

----------

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana XIX de Durant l’Any.  

----------

Litúrgia de les Hores:

Setmana III del Salteri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada