dimecres, 12 d’agost de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 13 d’agost de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 13 d’agost de 2020 / Dia Internacional dels Esquerrans - Dia Internacional de l'Armadillo

----------

«La pandèmia ha posat en relleu el vulnerable i interconnectats que estem tots. Si no cuidem l’un de l'altre, començant pels últims, pels quals estan més afectats, fins i tot de la creació, no podem sanar el món. És lloable el compromís de tantes persones que en aquests mesos estan demostrant l'amor humà i cristià cap al proïsme, dedicant-se als malalts posant també en risc la seva pròpia salut. Són herois! No obstant això, el coronavirus no és l'única malaltia que cal combatre, sinó que la pandèmia ha tret a la llum patologies socials més àmplies». 

 

(1.-Del Papa Francesc a l’Audiència General d’ahir dimecres 12 d’agost de 2020,  transmesa per televisió des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Aleshores Pere preguntà a Jesús: Senyor, quantes vegades hauré de perdonar al meu germà les ofenses que em faci? Set vegades? Jesús li respon: No et dic set vegades, sinó setanta vegades set». (Mateu 18,21-22).

-----------

Santoral:

-Beats Felip de Jesús Munárriz i 50 companys, màrtirs claretians. 

-Beats Josep Tàpies i companys, preveres i màrtirs. 

-Sant Poncià, papa i Sant Hipòlit, prevere, màrtirs.

-Sant Cassià, mestre i màrtir.  

-Santa Concòrdia, màrtir. 

-Santa Aurora, verge i màrtir.

-Santa Centola, verge i màrtir.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada