divendres, 5 de juny de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 6 de juny de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 6 de juny de 2020 / Dia de la Llengua Russa - Dia Mundial dels Pacients  Trasplantats
----------
«Germans i germanes, aprenem d'Abraham, aprenem a pregar amb fe: escoltem el Senyor, caminem, dialoguem fins a la discussió. No tinguem por de discutir amb Déu!, però sempre disposats a acceptar la paraula de Déu i a posar-la en pràctica. Amb Déu, aprenem a parlar com un fill amb el seu pare: escoltar-lo, respondre, discutir. Però transparent, com un fill amb el pare. Així Abraham ens ensenya a resar».

(Del Papa Francesc a l’Audiència General del dimecres 3 de juny, continuant la seva catequesi sobre l’oració. - Transmesa en viu des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Llavors va arribar una viuda pobra que hi tirà dues petites monedes de coure.  Jesús va cridar els seus deixebles i els digué: Us asseguro que aquesta viuda pobra ha tirat al tresor més que tots els altres. Tots han donat el que els sobrava; ella, en canvi, ha donat el que necessitava, tot el que posseïa, tot el que tenia per a viure». (Marc 12,42-44).
-----------
Santoral:
-Beat Josep M. Peris Polo, prevere i màrtir. 
-Sant Norbert, bisbe.  
-Sants Artemi, l'esposa Càndida i la filla Paulina, màrtirs.
-Sant Marcel·lí Champagnat, prevere. 
-Sant Bertran d'Aquilea, bisbe. 
----------
Tingueu un bon dissabte!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada