dimecres, 17 de juny del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 18 de juny de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 18 de juny de 2020 / Dia de la Gastronomia Sostenible - Dia Internacional del Sushi - Dia Mundial de la Tapa
----------
«Moisès ens insta a resar amb la mateixa cremor que Jesús, a intercedir pel món, a recordar que aquest, malgrat totes les seves fragilitats, sempre pertany a Déu. I el món viu i prospera gràcies a la benedicció dels justos, a l'oració de Pietat que el sant, el just, l'intercessor, el sacerdot, el bisbe, el Papa, el laic, qualsevol batejat eleva incessantment pels homes, en tot lloc i en tot temps de la història».

(Del Papa Francesc a l’Audiència General d’ahir dimecres 17 de juny continuant el cicle de catequesis sobre l’oració i parlant del tema “L’oració de Moisés” - Transmesa en viu des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Quan pregueu, no parleu per parlar, com fan els pagans: es pensen que amb la seva xerrameca es faran escoltar. No sigueu, doncs, com ells, que bé sap el vostre Pare de què teniu necessitat abans que li ho demaneu». (Mateu 6,7-8).
-----------
Santoral:
-Sants Marc i Marcel·lià, germans, màrtirs.
-Santa Marina, verge i màrtir.
-Sant Ciríac i Santa Paula, verge,  germans màrtirs.
-Sant Gregori Barbarigo, bisbe i cardenal.
-Santes Isabel i Hosanna, verges.
----------
Tingueu un bon dijous!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada