dissabte, 30 de maig de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 31 de maig de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 31 de maig de 2020 / PENTECOSTA / Dia Mundial Sense Tabac
----------
«Un cristià sense memòria no és un veritable cristià: és un cristià a mig camí, és un home o una dona presoner del moment, que no sap prendre en consideració la seva història, no sap llegir-la i viure-la com a història de salvació. En canvi, amb l'ajuda de l'Esperit Sant, podem interpretar les inspiracions interiors i els esdeveniments de la vida a la llum de les paraules de Jesús. I així creix en nosaltres la saviesa de la memòria, la saviesa de cor, que és un do de l'Esperit. Que l'Esperit Sant revifi en tots nosaltres la memòria cristiana. I aquell dia, amb els Apòstols, hi havia la Dona de la memòria, la qual des de l'inici meditava totes aquestes coses en el seu cor. Estava Maria, la nostra Mare. Que Ella ens ajudi en aquest camí de la memòria».

(De l'homilia del Papa Francesc a la Santa Missa de la Solemnitat de la Pentecosta – Diumenge 8 de juny de 2014 - Basílica de Sant Pere del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Pau a vosaltres. Com el Pare m'ha enviat a mi, també jo us envio a vosaltres. Llavors va alenar damunt d'ells i els digué: Rebeu l'Esperit Sant. A qui perdonareu els pecats, li quedaran perdonats; a qui no els perdoneu, li quedaran sense perdó». (Joan 20,21-23).
 ----------
Santoral:
-La Visitació de la Benaurada Verge Maria.
-Santa Peronella (Petronila), verge.
-Sant Pasqual, diaca.
----------
Calendari litúrgic setmanal:
Setmana IX de ‘Durant l’Any’.  
----------
Litúrgia de les Hores:
Setmana I del Salteri.
----------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada