dilluns, 14 d’octubre de 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts 15 d’octubre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts 15 d’octubre de 2019 / Dia Internacional de les Dones del Món Rural - Dia Mundial del Rentat de Mans
----------
I gràcies, moltes gràcies per aquest gest, aquest gest de grans homes capaços de tendresa, d'acostar-se a un nen en la vostra visita a l'Hospital Bambino Gesù. Heu estat amb els nens i potser més d'un de vosaltres, més tard, quan estava sol, va plorar. Potser va ser així. La tendresa sempre ens traeix! Un fa un gest de tendresa i després plora en secret, perquè és així! La vida és així. Moltes gràcies Són gestos que fan el bé, són gestos que donen salut...Donen salut. Gràcies.

(Del Papa Francesc a l'Audiència a la Selecció Italiana de Futbol - Sala adjacent a l'Aula Pau VI - Diumenge 13 d'octubre de 2019). 
----------
Paraula del Senyor:
«Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. Accepteu el meu jou i feu-vos deixebles meus, que sóc benèvol i humil de cor, i trobareu el repòs, perquè el meu jou és suau, i la meva càrrega, lleugera» (Mateu 11,28-30).
-----------
Santoral:
-Santa Teresa de Jesús, verge carmelitana i doctora de l’Església. 
-Sant Bru, bisbe i màrtir.
-Santa Tecla, abadessa.
----------
Tingueu un bon dimarts!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada