dimecres, 16 d’octubre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous 17 d’octubre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous 17 d’octubre de 2019 / Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa - Dia Mundial Contra el Dolor
----------
«Un evangelitzador és qui afavoreix la trobada dels cors amb el Senyor. Com ens comportem amb els nostres germans i germanes, especialment amb els que no són cristians? Som impediments per a la trobada amb Déu? ¿Obstaculitzem o facilitem la seva trobada amb el Pare?

Us convido a demanar la gràcia de deixar-nos sorprendre per Déu i de no ser obstacles a la seva creativitat, reconeixent i afavorint els camins, sempre nous, pels que Déu vessa el seu Esperit en el món, per atreure tothom cap a Ell».

(Del Papa Francesc, en la 12a. catequesi sobre el Llibre dels Fets dels Apòstols en l’Audiència General d’ahir dimecres 16 d’octubre de 2019 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Ai de vosaltres, mestres de la Llei, que reteniu la clau del coneixement de Déu: vosaltres no hi heu entrat i heu tancat la porta als qui volien entrar-hi!» (Lluc 11,52).
-----------
Santoral:
-Sant Ignasi d’Antioquia, bisbe i màrtir.  
-Sant Rodolf, màrtir.
-Santa Exupèria, màrtir.
----------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada