divendres, 30 d’agost del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Dissabte 31 d’agost de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Dissabte 31 d’agost de 2019 / Dia Internacional de la Solidaritat
----------
«Aquestes són cinc paraules de Jesús, cinc paraules fàcils de recordar: "Doneu i se us donarà". Cinc paraules, però un missatge complet, un programa de vida. Paraules simples, que tracen una ruta clara. 

Abans de res, doneu. Avui es pensa immediatament amb tenir. Molts viuen amb l'únic propòsit de posseir el que els agrada. Però mai estan satisfets, perquè quan tens una cosa en vols una altra, i després un altre cop, i un altre, així sense fi. No hi ha sacietat a tenir. Tenir més, causa més fam, més desig de tenir, sense trobar el que és bo per al cor. El cor s'entrena no amb tenir, sinó amb donar. Haver inflat el cor, el fa pesat, ho fa mundà. El regal el fa lleuger. És un entrenament diari».

(del discurs del Papa Francesc a la Unió Internacional de Guies i Scouts d'Europa - Aula Pau VI del Vaticà - Dissabte 3 d'agost de 2019). 
----------
Paraula del Senyor:

«L'amo li va dir: Molt bé, servent bo i fidel! Has estat fidel en poca cosa; jo t'encomanaré molt més. Entra al goig del teu Senyor» (Mateu 25,21).
-----------
Santoral:
-Sant Ramon Nonat, religiós mercedari i cardenal.
-Sant Nicodem, amic i seguidor de Jesús.
-Sant Arístides, abat.
-Sant Domènec de Val, noi màrtir. 
-Sants Vicenç, Sabina i Cristeta, màrtirs. 
----------
Tingueu un bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada