dijous, 22 d’agost de 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Divendres 23 d’agost de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Divendres 23 d’agost de 2019 / Dia Europeu de Commemoració de les Víctimes de l'Estalinisme i el Nazisme - Dia Internacional per al Record del Comerç d'Esclaus i la seva Abolició
----------
«La hipocresia és el pitjor enemic d'aquesta comunitat cristiana, d'aquest amor cristià: fer veure que ens estimem els uns als altres, però només buscant l'interès propi. Fallar en la sinceritat de compartir, de fet, o fallar en la sinceritat de l'amor, és conrear la hipocresia, distanciar-se de la veritat, tornar-se egoista, apagar el foc de la comunió i destinar-se al fred de la mort interior».

(2.-Del Papa Francesc en la 6a. Catequesi sobre el Llibre dels Fets dels Apòstols - Audiència General del dimecres 21 d'agost de 2019 – Aula Pau VI del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:

«Estima el Senyor, el teu Déu, amb tot el cor, amb tota l'ànima i amb tot el pensament. Aquest manament és el més gran i el primer. El segon li és semblant: Estima els altres com a tu mateix» (Mateu 22,37-39).
-----------
Santoral:
-Santa Rosa de Lima, verge terciària dominicana.  
-Sant Felip Benici, prevere servita.
-Santa Fructuosa, màrtir.
-Sant Ovidi, màrtir.
-Sant Valerià, màrtir.
----------
Tingueu un bon divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada