diumenge, 7 de juliol de 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Dilluns 8 de juliol de 2019Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Dilluns 8 de juliol de 2019
----------
«Jesús va dir als deixebles: "La collita és abundant, però els obrers són pocs! Pregueu, doncs, que el Senyor de la verema enviï obrers a la seva collita".

Aquesta petició de Jesús sempre és vàlida. Sempre hem de pregar a l'amo de la collita, que és Déu Pare, perquè enviï obrers a treballar en el seu camp que és el món. I cadascun de nosaltres ha de fer-ho amb un cor obert, amb una actitud missionera. La nostra pregària no ha de limitar-se només a les nostres necessitats: una oració és realment cristiana si també té una dimensió universal».

(del Papa Francesc abans del rés de l'Àngelus, ahir diumenge 7 de juliol de 2019, a la plaça de Sant Pere del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Una dona se li va acostar per darrere i li tocà la borla del mantell “Només que li pugui tocar el mantell, ja em curaré”. Jesús es girà i, en veure-la, digué: “Coratge, filla, la teva fe t'ha salvat”. I la dona quedà curada des d'aquell moment». (Mateu 9,20-22).
----------
Santoral:
-Sant Adrià III, papa.
-Sants Àquila i Priscil·la, esposos màrtirs. 
-Sant Edgar, rei. 
----------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada