divendres, 5 de juliol del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Dissabte 6 de juliol de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Dissabte 6 de juliol de 2019 / Dia Internacional de les Cooperatives
----------
Tots els joves esperen amb ànsia la felicitat, l'amor, l'èxit, la realització personal. Són aspiracions que necessiten ser ordenades.

De fet, fins i tot avui hi ha gent jove que busca ardentment el sentit complet de les seves vides; els joves capaços de dedicar-se incondicionalment a les grans causes; joves que estimen apassionadament a Jesús i mostren una gran compassió per la humanitat. Hi ha gent jove que potser no parla de significat i de sentit a la vida, però què hi vol dir quan esperen felicitat, amor, èxit, i realització personal?

(del discurs del Papa Francesc als participants al Capítol General de l'Ordre de la Santíssima Trinitat i dels Captius – Sala Clementina del Vaticà – Dissabte 15 de juny de 2019).
----------
Paraula del Senyor:
«Ningú no posa en un vestit vell un pedaç de roba sense tractar: el pedaç estiraria la roba del vestit i es faria un esquinç més gros» (Mateu 9,16).
-----------
Santoral:
-Santa Maria Goretti, verge i màrtir de la castedat. 
-Sant Isaïes, profeta i màrtir.
-Sant Ròmul, bisbe.
----------
Tingueu un bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada