divendres, 26 d’abril del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dissabte 27 d'abril de 2019


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dissabte 27 d’abril de 2019 – MARE DE DÉU DE MONTSERRAT Patrona principal de Catalunya- Dia Internacional del Disseny Gràfic
----------
«La Bíblia no és una bonica col·lecció de llibres sagrats per estudiar, sinó que és la Paraula de vida per sembrar, regal que el Ressuscitat demana rebre i distribuir perquè hi hagi vida en el seu nom.

Per aquest motiu, demano resar i actuar perquè la Bíblia no es quedi a la biblioteca entre els molts llibres que parlen d'ella, sinó que corri pels carrers del món i esperi on viu la gent.

No podem renunciar a la Paraula de Jesús, a l'única Paraula de vida eterna, que necessitem cada dia. La Paraula divina, que prové del Pare i es vessa al món, l'empeny fins als confins de la terra. La Bíblia és la seva millor vacuna contra el tancament i l'autoconservació».
-------
(del Papa Francesc a l'Audiència als participants al Congrés Internacional promogut per la Federació Bíblica Catòlica - Divendres, 26 abril de 2019 - Sala Clementina del Palau Apostòlic del Vaticà).
----------
Santoral d'avui:

-Mare de Déu de Montserrat, Patrona principal de Catalunya (coronada el 1881, entronitzada el 1947).
-Santa Zita de Lucca (s. XIII), verge, patrona de les treballadores domèstiques.
-Sant Toribi de Mogrovejo, bisbe.
-Beats Domènec i Gregori, preveres, de Barbastre.
-Sant Reinald, abat.
-Sants Tertulià i Teòfil, bisbes.
-Santa Meruvina, abadessa.
----------
Tingueu un bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada