dimecres, 10 d’abril del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dijous 11 d'abril de 2019


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dijous 11 d’abril de 2019 - Dia Mundial del Parkinson
----------
«Considerem avui la petició del Pare nostre, que diu: "Perdoneu les nostres culpes, així com nosaltres perdonem els nostres deutors". En tota oració del cristià es conté una petició de perdó a Déu, ja que per molt santa que sigui la nostra vida sempre som deutors davant Déu.

Per això la supèrbia és l'actitud més negativa en la vida cristiana. S'arrela al cor sense que moltes vegades ens n'adonem, i fins i tot afecta les persones que porten una intensa vida religiosa. Ens fa creure que som millors que els altres, gairebé semblants a Déu, amenaçant així de trencar la fraternitat.

Si estimem, és perquè hem estat estimats; si perdonem, és perquè abans hem estat perdonats. I en aquesta cadena d'amor que ens precedeix reconeixem la presència provident de Déu que ens estima. Ningú estima a Déu tant com Ell ens ha estimat a nosaltres. Només cal que mirem el Crist a la creu per descobrir la desproporció entre el seu amor i el nostre.»
-------
(de la 12a. catequesi del Papa Francesc dedicada a  “El Pare Nostre” - Audiència General del dimecres 10 d’abril de 2019 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).
----------
Santoral d'avui:

-Santa Gemma Galgani, verge seglar.
-Sant Estanislau, bisbe de Cracòvia i màrtir (1079).
-Sant Isaac, monjo.
-Sant Antipas, màrtir.
-Sant Felip, bisbe.
-Sant Dòmnius, bisbe i màrtir.
-Sant Barsanufi, anacoreta.
-Beata Helena Guerra, verge.
----------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada