dimarts, 30 d’abril del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimecres 1 de maig de 2019


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimecres 1 de maig de 2019 - Dia Internacional dels Treballadors
----------
«El missatge de la Resurrecció del Senyor és aquest do de l'Esperit Sant, i de fet, en la primera aparició de Jesús als apòstols el mateix diumenge de la Resurrecció els diu: "Rebeu l'Esperit Sant". Aquesta és la força! No podem fer res sense l'Esperit. La vida cristiana no és només comportar-se bé, fer això, no fer allò altre. "Podem fer això", també podem escriure la nostra vida amb "cal·ligrafia anglesa", però la vida cristiana neix de nou de l'Esperit i, per tant, hem de fer lloc per això:

Una vida cristiana, que es diu a si mateixa cristiana, que no deixa espai per a l'Esperit i que no es deixa portar per l'Esperit, és una vida pagana, disfressada de cristiana. L'Esperit és el protagonista de la vida cristiana, l'Esperit -l'Esperit Sant- que està amb nosaltres, ens acompanya, ens transforma, ens venç.

Hem, doncs, de preguntar-nos quin és el seu lloc en les nostres vides, perquè no es pot caminar en una vida cristiana sense l'Esperit Sant. Hem de demanar al Senyor la gràcia de comprendre aquest missatge: El nostre company en el camí és l'Esperit Sant».
-------
(de l'homilia del Papa Francesc en la Missa matutina celebrada ahir dimarts 30 d'abril de 2019, a la Capella de la Casa de Santa Marta del Vaticà,).
----------
Santoral d'avui:

-Sant Josep, obrer.
-Sant Jeremies, profeta (s.VII-VI aC).
-Sant Orienci, bisbe.
-Sant Orenci, màrtir.
-Sant Segimon, màrtir.
-Santa Grata, viuda.
-Sant Aniol, sotsdiaca i màrtir.
-Sant Ricard Pampuri, religiós hospitalari.
-Santa Florinda, verge i màrtir.
-Santa mPaciència, màrtir.
-Sant Teodard, bisbe.
----------
Tingueu un bon dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada