diumenge, 24 de març de 2019

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dilluns 25 de març de 2019


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dilluns 25 de març de 2019 – Dia Europeu contra el Tràfic d'Essers Humans - Dia Internacional de Record de les Víctimes de l'Esclavitud i el Tràfic Transatlàntic d'Esclaus
----------
«En el temps de la Quaresma, el Senyor ens convida a la conversió. Cadascun de nosaltres ha de sentir-se desafiat per aquesta crida, corregint alguna cosa en les nostres vides, a la nostra manera de pensar, actuar i relacionar-nos amb els altres.

Al mateix temps, hem d'imitar la paciència de Déu que confia en la capacitat de tots de poder "aixecar-se" i reprendre el viatge. Déu és Pare, i no apaga la flama feble, sinó que acompanya i cuida a aquells que són febles perquè puguin ser reforçats i aportar la seva contribució d'amor a la comunitat. 

Que la Mare de Déu ens ajudi a viure aquests dies de preparació per a la Pasqua com a temps de renovació espiritual i d'obertura confiada a la gràcia de Déu i a la seva misericòrdia.»
-------
(del Papa Francesc abans del rés de l'Àngelus, ahir diumenge 24 de març de 2019, a la plaça de Sant Pere del Vaticà).
----------
Santoral d'avui:

-Solemnitat de l’Anunciació del Senyor per l’arcàngel Gabriel a Maria de Natzaret; anomenada també Encarnació, i algunes advocacions: Portal, etc.

-Santa Dula, esclava i màrtir.
-Sant Ireneu, bisbe.
-Sant Humbert, abat.
-Santa Margarida Clitheow, màrtir.
-Sant Pelai, bisbe.
-Sant Quirí, màrtir.
----------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada