dissabte, 23 de març de 2019

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui diumenge 24 de març de 2019


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui diumenge 24 de març de 2019 - Dia Internacional del Dret a la Veritat en relació amb Violacions Greus dels Drets Humans i de la Dignitat de les Víctimes - Dia Mundial de la Tuberculosi
----------
«És important el paper que exerceix la Magistratura Comptable per a la comunitat, en particular en la lluita incessant contra la corrupció.

La corrupció degrada la dignitat de l'individu i destrueix tots els ideals bons i bonics. La societat en el seu conjunt està cridada a comprometre concretament a combatre el càncer de corrupció en les seves diverses formes.

Per la seva banda, cada administrador públic ha de sentir cada vegada més la responsabilitat d'operar amb transparència i honestedat, afavorint així la relació de confiança entre el ciutadà i les institucions, la desconnexió és una de les manifestacions més serioses de la crisi de la democràcia.»
-------
(del discurs del Papa Francesc als Funcionaris del Tribunal de Comptes d'Itàlia - Aula Pau VI del Vaticà - Dilluns, 18 de març del 2019).
----------
Santoral d'avui:

-Sant Dídac Josep de Càdis, caputxí.
-Santa Caterina de Suècia, verge, filla de Santa Brígida.
-Sant Agapit (†341), bisbe de Ravenna.
-Sant Llatí, bisbe.
-Sant Simó, nen màrtir.
-Santa Berta, verge.
-Sant Timolau, màrtir.
-Sant Dionís, màrtir.
-Sant Ròmul, màrtir.
----------
Calendari litúrgic:
Setmana III de Quaresma.
---
Litúrgia de les Hores:
Setmana III del Salteri.
----------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada