dimecres, 20 de març de 2019

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dijous 21 de març de 2019


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dijous 21 de març de 2019 – Dia Mundial del Síndrome de Down - Dia Internacional dels Boscos – Dia Internacional per a l’Eliminació de la Discriminació Racial - Dia Mundial de la Poesia - Dia Internacional del Novruz
----------
«Continuem amb la catequesi sobre el Parenostre, i avui ho fem reflexionant sobre la tercera invocació: "Que es faci la teva voluntat" que s'uneix a les dues primeres d'aquest tríptic: "sigui santificat el teu nom" i "vingui el teu Regne".

Quan demanem a Déu "es faci la teva voluntat" vol dir que no ens resignem a una destinació que no coneixem ni compartim, sinó que confiem en Ell, com el nostre Pare, que desitja per a nosaltres el bé i la vida. 

Les insídies del món, que omplen d'obstacles aquest projecte, són vençudes per la força d'una oració que demana canviar les espases en arades i les llances en falçs.»
-------
(de la 10a. catequesi del Papa Francesc dedicada a  “El Pare Nostre” - Audiència General del dimecres 20 de març de 2019 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).
----------
Santoral d'avui:

-Sant Serapió, bisbe.
-Sants Màrtirs d’Alexandria (segle IV).
-Sant Nicolau de Flue, seglar i ermità.
-Sant Filèmon o Filemó, màrtir (287) a Egipte.
-Santa Fabiola (†399), matrona romana.
-Sant Domninus, màrtir.
-Sant Lupicí, abat.
-Sant Biril, bisbe.
----------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada