dimecres, 28 de novembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dijous 29 de novembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dijous 29 de novembre de 2018 - Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí
---------------------------
«Concloem avui el nostre itinerari a través del decàleg i ho fem a manera de recapitulació. En primer lloc, brolla en nosaltres un sentiment de gratitud a Déu, que ens ha estimat primer, i s'ha donat totalment sense demanar-nos res a canvi.

Aquest amor convida a la confiança i a l'obediència, i ens rescata de l'engany de les idolatries, del desig d'acaparar coses i dominar a les persones, buscant seguretats terrenals que en realitat ens buiden i esclavitzen. Déu ens ha fet els seus fills, ha fet vessar el nostre anhel més profund, sent ell el nostre descans.

En alliberar-nos de l'esclavitud dels desitjos mundans, podem així recompondre la nostra relació amb les persones i les coses sent fidels, generosos i autèntics. És un nou cor, inhabitat per l'Esperit Sant que se'ns dóna a través de la seva gràcia, el do d'uns desitjos nous que ens impulsa a una vida autèntica, adulta, sincera».
-------
(de la 16a. i última Catequesi del Papa Francesc dedicada a “Els Manaments” - Audiència General del dimecres 28 de novembre de 2018 a l’Aula Pau VI del Vaticà):
------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Sadurní, Serni o Cerní, bisbe de Tolosa de Llenguadoc i màrtir.
-Sant Demetri, màrtir.
-Santa Il.luminada, verge.
-Sant Blai, màrtir.
-Sant Paramó, màrtir.
-Sant Sisini, diaca i màrtir.
-Sant Filomè, màrtir. 
-------------------------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada