dimarts, 20 de novembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimecres 21 de novembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimecres 21 de novembre de 2018 - Dia Mundial de la Televisió - Dia Internacional de l'Espina Bífida
----------
«L'aigua és essencial per a la vida. En moltes parts del món, els nostres germans i germanes no poden tenir una vida digna a causa precisament de la manca d'accés a l'aigua potable. Les dramàtiques estadístiques de la set, especialment la situació d'aquelles persones que emmalalteixen i que sovint moren a causa de l'aigua insalubre, és una vergonya per a la humanitat del segle XXI.

Malauradament, en molts dels països on la població no té accés regular a l'aigua potable, no falten el subministrament d'armes i municions que continuen deteriorant la situació. La corrupció i els interessos d'una economia que exclou i mata prevalen massa sovint sobre els esforços que, de forma solidària, haurien de garantir l'accés a l'aigua. Les estadístiques de la set requereixen voluntat i determinació, i tots els esforços institucionals, organitzatius, educatius, tecnològics i financers no poden disminuir».
-------
(del missatge del Papa Francesc als participants en la Conferència "La Gestió d'un Bé Comú: L'Accés a l'Aigua Potable per a Tots" - Pontifícia Universitat Urbaniana de Roma - 8 de novembre de 2018).

----------
Santoral d’avui:

-Presentació de la Benaurada Verge Maria al Temple.
-Sant Gelasi I, papa (africà, 492-496).
-Sants Honori, Eutiqui i Esteve, màrtirs.
-Sant Cels, màrtir.
-Sant Climent, màrtir.
-Sant Demetri, màrtir.
-Sant Heliodor, màrtir.
-Sant Honori, màrtir.
-Sant Liberal, bisbe.
-Sant Maur, bisbe.
----------
Tingueu un feliç dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada