dimecres, 21 de febrer del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dijous 22 de febrer de 2018

BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dijous 22 de febrer de 2018 - Dia Mundial del Pensament Escolta (Scout) - Dia Mundial de la Encefalitis
---------------------------
«Benvolguts germans i germanes,

La misericòrdia de Déu transforma el cor de l'home fent-li experimentar un amor fidel, i ho fa al seu torn capaç de misericòrdia. És sempre un miracle el que la misericòrdia divina s'irradiï en la vida de cada un de nosaltres, impulsant-nos a estimar el proïsme i animant-nos a viure el que la tradició de l'Església anomena les obres de misericòrdia corporals i espirituals. 

Elles ens recorden que la nostra fe es tradueix en gestos concrets i quotidians, destinats a ajudar al nostre proïsme en el cos i en l'esperit, i sobre els quals serem jutjats: nodrir-lo, visitar-lo, consolar-lo i educar-lo.

No perdem aquest temps de Quaresma favorable per a la conversió. Ho demanem per la intercessió materna de la Mare de Déu, que va ser la primera que, enfront de la grandesa de la misericòrdia divina que va rebre gratuïtament, va confessar la seva pròpia petitesa, reconeixent-se com la humil esclava del Senyor».
-----
 (del Missatge del Papa Francesc per la Quaresma 2016).
---------------------------
Santoral d'avui:

-La Càtedra de Sant Pere, apòstol, celebrada a Roma des del s. IV.

-Santa Margarida de Cortona, religiosa.
-Santa Elionor o Leonor, reina d'Anglaterra.
-Sant Abili, bisbe.
-Sant Papias, abat.
-Sant Pascasi, bisbe.
-Sant Aristió, bisbe.
-Sant Maximià, bisbe.
---------------------------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada