diumenge, 3 de desembre del 2017

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dilluns 4 de desembre de 2017

BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dilluns 4 de desembre de 2017
---------------------------
(7.-Del missatge del Papa Francesc amb motiu de la Jornada Mundial de la Pau que se celebrarà el proper 1 de gener de 2018, fent una crida a acollir emigrants i refugiats, a considerar-los membres d'una única família humana i a ajudar-los a aconseguir la pau i una vida digna):

«Tercera acció estratègica: "Promoure" té a veure amb donar suport al desenvolupament humà integral dels emigrants i refugiats.

Entre els molts instruments que poden ajudar a aquesta tasca, desitjo subratllar la importància que té garantir als nens i als joves l'accés a tots els nivells d'educació: d'aquesta manera, no només es poden conrear i treure el màxim profit de les seves capacitats, sinó que també estaran méspreparats per sortir a trobar l'altre, conreant un esperit de diàleg en comptes de clausura i enfrontament.

La Bíblia ens ensenya que Déu estima l'emigrant, donant-li pa i vestit; per això ens exhorta: estimareu l'emigrant, perquè emigrants vau ser a Egipte».
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Joan Damascè (s. VII-VIII), prevere de la laura de Sant Sabas i doctor de l’Església. 
-Santa Bàrbara, verge i màrtir d’Orient, patrona del ram dels carburants i dels artificiers, i també dels miners, invocada contra els llamps.
-Sant Bernat, bisbe de Parma, cardenal.
-Santa Ada, verge.

-Beat Francesc Gàlvez, prevere franciscà i màrtir al Japó, nat a Utiel.
-Santa Adrenilda, abadessa.
-Sant Osmund, bisbe.
---------------------------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada